'JeZelfie Vilten'
Spetterend Viltavontuur voor je leerlingen uit de groepen 6, 7 en 8.

In twee lessen op een dag maken je leerlingen kennis met de expressiemogelijkheden van het zelfportret en gaan ze dit zelf onderzoeken. Ze leren over realisme, expressionisme en abstractie binnen de schilderkunst. Ze kunnen deze uitingsvormen zelf toepassen met wol in alle kleuren. Het resultaat wordt een dubbelzijdig zelfportret in vilt.

Dit is een spetterend Viltavontuur waarbij de leerlingen op luchtige en speelse wijze onderzoeken wie ze zelf zijn, wat ze van zicchzelf willen laten zien en hoe ze dat kunnen doen.

Het eerste theoretische deel van de les kan in een keer aan alle leerlingen van een schoolgroep gegeven worden. Daarna wordt de groep in tweeen gesplitst. Aan de viltles kunnen n.l. maar 15 leerlingen per keer meedoen. De lessen vinden op een dag plaats.

Dit Viltavontuur duurt 1 dag.
De groep wordt na de theorieles opgesplitst om te gaan vilten.


Dit Viltavontuur op jouw school?
Wil je meer weten over de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met mij op.


Viltavontuur op school!

Ben je enthousiast geworden en wil je een viltavontuur bij jou op school? Dat kan! Brigit Daamen verzorgt viltprojecten met één of meerdere lessen die aansluiten bij de wensen van scholen in het (speciaal) basis- en voortgezet onderwijs. Neem vrijblijvend contact op. Brigit Daamen denkt graag mee over de mogelijkheden en maakt spetterende viltprojecten op maat.

 
 
 
#
 
      Kunst-educatie projecten:      
      Lente Kriebels
   
      Beesten Boel
   
JeZelfie Vilten
 
Huis van Wol
 
Kunst van het Geven    
Bollen vol Betekenis    
Spetterende Mode