'Een Huis van Wol'
Spetterend Viltavontuur voor je leerlingen uit de groepen 5, 6, 7 en 8.

Al zo lang als de aarde rond is zoekt alles wat leeft naar manieren om te overleven. Inmiddels vliegen wij zelf de hele wereld over om kennis en materialen met elkaar te delen. Onze huizen waren nog nooit zo luxe en comfortabel. Dus dat doen we goed, toch?!

In vogelvlucht neem ik je leerlingen mee door de geschiedenis van het wonen en staan we even stil bij het belang van warmte, comfort en isolatie. Wol heeft deze kwaliteiten en is duurzaam. Denk maar aan geitenwollensokken. Maar kun je er ook een huis mee bouwen?

Dat gaan je leerlingen zelf ontdekken en doen door met wol te vilten. Reken maar dat tijdens deze spetterende dag niet alleen hun handen bewegen... Ook hersenen gaan kraken, energie gaat stromen en alle zintuigen worden geprikkeld!

Dit Viltavontuur duurt 1 dag.
Er kunnen maximaal 30 leerlingen mee doen.
Bij afname voor meer groepen kunnen de lessen over meerdere dagen verdeeld worden.


Dit Viltavontuur op jouw school?
Wil je meer weten over de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met mij op.


Viltavontuur op school!

Ben je enthousiast geworden en wil je een viltavontuur bij jou op school? Dat kan! Brigit Daamen verzorgt viltprojecten met één of meerdere lessen die aansluiten bij de wensen van scholen in het (speciaal) basis- en voortgezet onderwijs. Neem vrijblijvend contact op. Brigit Daamen denkt graag mee over de mogelijkheden en maakt spetterende viltprojecten op maat.

 
 
 
#
 
      Viltavonturen Aanbod :      
      Lente Kriebels
   
      Beesten Boel
   
JeZelfie Vilten
 
Huis van Wol
 
Kunst van het Geven    
Bollen vol Betekenis    
Spetterende Mode