'Bollen vol Betekenis vilten'
Spetterend Viltavontuur voor je leerlingen uit groep 8.

Je leerlingen uit groep 8 staan dit jaar bol van kennis, zelfvertrouwen en zijn bijna klaar voor hun nieuwe school. In acht jaar zijn zij samen (op) gegroeid en hebben manieren gevonden met elkaar om te gaan. Tijd om te starten met een spetterend afscheidsritueel.

In vier lessen vilten je leerlingen samen, al doorgevend en voor iedereen, een bol met 8 kleuren wol. Beginnend vanuit het niets groeien de bollen en vormen zich door de aandacht en energie die elk kind erin stopt. Tot ze vol zitten met symboliek en betekenis.

Samen geregen aan een snoer, vormen de bollen een ketting voor de leerkracht. Op het moment van het grote afscheid, kunnen de bollen doormidden geknipt worden. De 'kontjes' blijven achter op school, terwijl je leerligen, ieder met hun eigen kleurrijke halve bol, de school verlaten. Op hun nieuwe weg kan dit souvenir gebruikt worden als sleutelhanger.

Dit Viltavontuur bestaat uit vier lessen.
Na dit afscheidritueel voor groep 8, gaan je leerlingen naar huis met een souvenir vol betekenis.


Dit Viltavontuur op jouw school?
Wil je meer weten over de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met mij op.


Viltavontuur op school!

Ben je enthousiast geworden en wil je een viltavontuur bij jou op school? Dat kan! Brigit Daamen verzorgt viltprojecten met één of meerdere lessen die aansluiten bij de wensen van scholen in het (speciaal) basis- en voortgezet onderwijs. Neem vrijblijvend contact op. Brigit Daamen denkt graag mee over de mogelijkheden en maakt spetterende viltprojecten op maat.

 
 
 
#
 
      Viltavonturen Aanbod :      
      Lente Kriebels
   
      Beesten Boel
   
JeZelfie Vilten
 
Huis van Wol
 
Kunst van het Geven    
Bollen vol Betekenis    
Spetterende Mode