'DuneArt'
gratis toegankelijk 3-daagse
cultuur- kunst- en natuurevenement

Vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 juni 2018
In en rondom de watertoren in Scheveningen


Gedurende de drie dagen van dit cultuur- kunst- en natuurevenement kunt u in de watertoren van Scheveningen een bijzondere expositie met het thema WATER bezoeken. In de tenten naast de watertoren geven de kunstenaars die hier exposeren een inkijkje in het ontstaan van hun werk.

Elly Poldervaart en Brigit Daamen delen samen een tentje en werken er ieder aan een eigen project. Midden tussen de natuur in de duinen maakt Brigit Daamen 'sieraden voor de natuur' in de breedste zin van het woord.

Als je geinspireerd raakt, hoef je niet alleen toe te kijken, maar kun je ook meedoen aan workshops die worden aangeboden door kunstenaars en performers. Ook kun je mee doen aan een wandeling van Dunea en je laten voorlichten over waterbeheer en wat daar allemaal bij komt kijken. Stort je vooral in het feestgedruis en laat je verrassen door alle verschillende belevenissen in de duinen op het terrein rondom de watertoren van Dunea Duin & Water.

DuneArt staat garant voor plezier voor jong en oud door het samen brengen van diverse kunstvormen zoals muziek, performances, dans, verhalen vertellers, beeldendkunstenaars, cultuur en natuur.

www.duneart.nl

De opening:
Op vrijdag 8 juni om 16:00 uur is de officiele opening.

Openingstijden:
Vrijdag 8 t/m zondag 10 juni van 10:00-17:00 uur.

Adres:
Dunea Duin & Water
Pompstationweg 327
2597 JV Den Haag


DuneArt vindt plaats rondom de watertoren van Dunea Duin & Water midden in het duingebied. De locatie is daarom niet per auto te bereiken.

Auto:

Parkeren kan in de parkeergarage van BSK parking aan de Zwolsestraat 426.
Daarna kom je met een korte wandeling (ca. 5 min.) bij de watertoren.

Mindervaliden:

Voor mindervaliden is er dagelijks, tussen de parkeergarage aan de Zwolsestraat en de watertoren, alternatief vervoer per elektrische auto beschikbaar gesteld door Preuninger (Hyundai).

Openbaar vervoer:

Halte Zwarte Pad, laatste halte van tram 1 of 9, bus 23.
Daarna kom je met een korte wandeling (ca. 5 min.) bij de watertoren.

 
 
 
         
Recent
 
         
Gechiedenis:
:
 
     
DuneArt  
      Dialogen vanuit Nederland  
      10 jaar HSC  
      Zomer 2017  
      Waanzinnige Sier  
      Kunstlijn 2016  
Kunstlijn 2015
HSC en Simone de Groot